Условия за ползване

Всички налични стоки се доставят, чрез куриерска фирма „Еконт експрес“ с наложен платеж, като заплащането става, след преглед на стоката, при нейното получаване.

Стоките, които не са в наличност се доставят за срока упоменат в информацията на артикула!

При поръчки от всяко едно населено място в страната, доставката става на следващият работен ден!

Транспортът на стоката е за сметка на клиента и зависи от теглото на стоката.

За поръчки и информация – тел: 0897 938 040, e-mail: avtoaksesoaribg@abv.bg

*По изключение са възможни несъответствия в теглото на някои артикули, което може да доведе до различна стойност на сумата на доставката.

Всички цени са с включено ДДС.

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между https://avtoaksesoari.bg/ от една страна и от друга – лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин https://avtoaksesoari.bg/
https://avtoaksesoari.bg/ има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.
Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между https://avtoaksesoari.bg/ и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.
2. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.
3.Рекламации
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин https://avtoaksesoari.bg/, има право на рекламация при;
– констатирани липси
– дефекти на стоката;
– несъответствие с обявения модел;
– при транспортирането стоката е повредена;
– не е спазен предварително уговорения срок за доставка;

Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация Потребителят може да претендира да замени стоката. Артикулът може да бъде заменен за същия или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма.

Връщането се осъществява при следните условия:
– Запазен добър търговски вид.
– Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
– Запазена оригинална опаковка и етикет.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като заяви основателни причини, и като са спазени следните условия:
Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка, надраскана, да няма следи от употреба, да не е променяна цялостта и да е изцяло изправна и нормално функционираща. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
(В случай на замяна на стока клиентът заплаща куриерски такси за транспорт в двете посоки).
Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.
Вашите лични данни, ще бъдат защитени и няма да бъдат предоставяни на трети лица.