СТЕЛКИ ЗА ВСИЧКИ МАРКИ И МОДЕЛИ АВТОМОБИЛИ

Код на продукт: ..................

Код: .................. Категория: Етикети: , ,

СТЕЛКИ ЗА ВСИЧКИ МАРКИ И МОДЕЛИ АВТОМОБИЛИ

0.00 лв.

Availability: 99987 налични

Бърза доставка!

Поръчайте продукта сега и ще Ви бъде доставен до един работен ден!

Имаш въпрос?

Обади се на 0897938040

Сподели продукта

Пердлагаме на вашето внимание стелки за всички марки и модели автомобили
Стелките са произведени от висококачествен материал .В зависимост от вашето желание могат да бъдат от мокет или гума а също така и в различни цветове черно ,сиво ,бежово  .Всички стелки, които предлагаме са с необходимата форма за да паснат идеално на пода на автомобила.

Мокетните стелки могат да бъдат от двупластови или трипластови материали, които имат дълъг живот и ще освежат интериора на Вашия автомобил. При повечето модели прикрепянето на стелките отговаря на оригиналното и в комплекта се съдържат оригинални копчета за прикрепяне. В по-редки случаи има подготовка за такова прикрепяне или универсални копчета за допълнително укрепване на стелките.

 Гумените стелки винаги са от здрав и гъвкав материал, който е с отлична устойчивост на износване и най-важното с намалена или изобщо липсваща миризма на гума. Стелките са подсилени на местата където обикновенно се износват най-много. Както и при мокетните в комплектите обикновенно има копчета за прикрепяне или специално оформени дупки, които отговарят на оригиналното прикрепяне. Стелките, които предлагаме не съдържат PVC и нямат неприятната миризма на масово предлаганите стелки от големите вериги магазини.

ВАЖНО : За да изберете желаните от вас стелки влезте в категория СТЕЛКИ и оттам изберете вашата марка и модел автомобил или директно на категорията която посочва  марката на автомобила ви. Приятно пазаруване и се надяваме да сме били полезни