Дефлектор за Преден Капак за автомобили , джипове , бусове Богат Избор

Дефлектор за Преден Капак за автомобили , джипове , бусове Богат Избор

69.00 лв.

Бърза доставка!

Поръчайте продукта сега и ще Ви бъде доставен до един работен ден!

Имаш въпрос?

Обади се на 0897938040

Сподели продукта

.Дефлектор за Преден Капак за автомобили , джипове , бусове Богат Избор

Дефлектор за предния капак

Изработени от затъмнена висококачествена пластмаса.

Предпазват от насекоми и дъжд, като завихрят въздуха високо над предното стъклои по този начин насекомите не попадат върху него.

Придават по добър вид на автомобила.

Всеки модел дефлектор е строго специфичен за определен модел автомобил. Изработени са от висококачествен и здрав акрил с помощта на най-нова технология. Предимно се предлагат в тъмно опушен цвят. Този модел дефлектори е проектиран да предпазва предния капак на автомобила Ви от повреди по боята причинени от камъчета. Като всеки модел е съобразен с контура на капака

Дефлекторите предлагани от нас  са със специфично закрепяне, като се поставят с помощта на специални крепежи. Необходимо е преди монтаж капакът на автомобила Ви да бъде старателно почистен!

Защо да поставя дефлектор на автомобила си?

Дефлекторът не проспластмаса, която седи красота. Това е един доста нов и не толкова познат по нашите ширини аксесоар. Основната му функция е да отблъсква въздушната струя без да нарушава аеродинамиката на автомобила, като по този начин предпазва боята на предния капак на автомобила Ви. Значително намаляват размазаните насекоми по предния прозорец. С наличието на този страхотен аксесоар ще спестите от честото ходене до добрият ни приятел бояджията за освежаване на боята и попълване на язвите направени от хвърчащи камъчета.

 

 • Комплектът разполага с необходимите за модела крепежни елементи.
 • Перфектно пасване на дефлектора без допълнителни корекции.
 • Подробно упътване за монтаж във всеки комплект.
 • 100% гарантиран произход .
 • 100% качество.
 • 100% пасване.Произход: Русия. Марка: Vip Tuning.

  Цената е за 1 брой се определя от марката и модела на автомобила 

  Срок на доставка: 1-3 работни дни.

  ЗАБЕЛЕЖКА : ЦЕНАТА е от 69.00 до 150.00 лв според марката и модела на автомобила

   

  автоаксесоари дефлектори / спойлери за преден капак за автомобили и бусове ACURA, AUDI, BMW, BYD, CHERY, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROЕN, DACIA, DAEWOO, DATSUN, DODGE, FAW, FIAT, FORD, GAZ, GEELY, GREAT WALL, HINO, HONDA, HYUNDAI, INFINITY, IRAN KHODRO, ISUZU, IVECO, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, LIFAN, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PONTIAC, PORSHE, RAVON, RENAULT, SCANIA, SEAT, SKODA, SSANG YON, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, TagAZ, UAZ, VAZ, VOLKSWAGEN, VOLVO, VORTEX, ZAZ